En side dedikert til barnslige menn i sin beste alder !

 

 Index >>Bilder >>Kiss

Bilder

Appelsinkanon

Katapult

Boogielinker

Film

Leketøy

Artikler

Kontakt

Kiss

En hjørnesten i mitt liv var sommeren 1980. Mamma og pappa kom hjem fra tur til USA, og hadde med seg "Dynasty" skiva til Kiss. Jeg innbiller meg at det var før denne kom ut i Norge, for jeg var den eneste som hadde den. Jeg hadde jo hørt om Kiss fra før, men der og da falt jeg pladask !!!!

 Jeg husker vi kranglet om å være Simmons eller Stanley når vi lekte Kiss, og opp på veggen kom en svær plakat som min mor syntes var det grusomste hun hadde sett. Derved kan det sies at Kiss kom inn med oppdragelsen, og selv som voksen kan jeg ikke la være å lage luft tromme solo på Peter Criss`s fantastisk lange tromme nedgang i "I was made for loving you" - Flere som har det sånn?

Det aller mest fantastiske med Kiss var nok alikevel at man med minimalt med rekvisita kunne imitere sine helter temmelig tydelig. Litt sort, og litt hvit, helt grunnleggende tegneferdigheter, og det var ingen som var i tvil om hvem du skulle forestille !!

Nettopp derfor er nok Kiss et av de bandene i verden som er mest gjengitt i form av parodier, lookalikes og coverbands. Denne siden er til ære for alle dem som stæsjer seg opp i sort og hvit for å ligne sine helter !!!

Norske versjonen måtte selvfølgelig hete SMASK !!

Trøtteste Gene jeg har sett !!

En av de morsomste Kiss lookalike bandene er tiny Kiss !!

Får jeg en sjanse, skal jeg på en konsert med denne gjengen !!

Først da er man skikkelig hekta.

Pedagog Kiss ??

Kondom Kiss ??

Skal man ligne Gene Simmons er støvlene nesten like viktig som masken.

Lordi gutta er garantert gamle Kiss fans !!

JA, og det er jo flere en Kiss som liker å tegne seg i ansiktet !!

Til Toppen

Kilde ukjent